![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 157158159160161 240> |
Автор | |
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šta radi cigo na kompjuteru? Kopa po Recycle bin-u.
![]() |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
![]() |
|
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:
"Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga." "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba. "Ne seri reko sam sve", uzvrati on. "Sad se sve skinite." "Zar i ja sinko", ponovo će baba. "Ne seri reko sam sve!" "Sad ćemo vas sve silovati." "Zar i babu", reče jedna djevojka. A baba će: "Ne seri reko je sve!" ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Zašto su Srbi prestali igrati šah?
- kralj i kraljica u Londonu - topovi na Kosovu - konji u Haagu - a Šahovnica u Hrvatskoj |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Muž je upravo završio čitanje knjige "Budite gazda u svojoj kući". Odjurio je u kuhinju i stao pred ženu. Upro joj je prst u facu i oštro rekao:
- Znaj da sam do sada pa dalje ja gazda u ovoj kući i moja riječ je zakon! Navečer ćeš mi prirediti gurmansku večeru i kad pojedem, servirat ćeš mi najfiniji desert. Nakon večere ćemo otići u spavaću sobu i ljubit ćemo se onako kako ja želim. Potom ćeš mi pripremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu. Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke. Pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno? - Pa, ja bih rekla, djelatnik pogrebnog poduzeća! |
|
![]() |
|
Dosao bogatas na ispit na fakultet i pita njega profesor:
- Gdje je bacena prva atomska bomba? Ovaj nema pojma i plati mu da prodje. Sutradan dolazi seljak na isti taj ispit: - Gdje je bacena prva atomska bomba? - Na Hirosimu i Nagasaki! - Kada? - 1945. - Koliko je ljudi poginulo? - Tri milijuna! - Imena, kolega, imena!!! |
|
![]() |
|
Pitali Bosanca šta ima protiv Hercegovaca a on im kaže:
- Ništa efikasno! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pogine Srbin na Kosovu i ode kod Boga. Srbin, onako iznerviran, pita Boga:
- Bože, šta nam to radiš? Prvo onoliko vijekova pod Turcima, balkanski ratovi, prvi i drugi svjetski rat, pa Slovenija, Hrvatska, Bosna, sankcije, pa evo sad i Kosovo... Stvarno, ništa dobro nam nisi uradio? A Bog će zamišljeno: - A trojka Đorđevića? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bili 7 malih jarića i njihova mama. Jednoga dana koza kaže jarićima:
- Ja sada odoh da pasem, a vi kada čujete nekoga da kuca, pitajte ga za sifru. A šifra će biti: Sisaj mi sisu. I ode koza, a nakon 5 min dolazi vuk i čuje jariće kako pričaju: - Mama je rekla da će šifra biti: sisaj mi sisu. I vuk ode i dođe sutradan i pokuca. Jarići upitaju: - Koja je šifra? - Sisaj mi sisu. - odgovara vuk. - Sisaj ti *urac, mama promijenila šifru! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pokuca vuk kozlićima na vrata i kaže:
- Ja sam vaša majka, donijela sam vam mlijeka... A kozlići brzo odvrate: - Daj ne seri vuče, poslali smo je po pivu. |
|
|
|
![]() |
|
Išli tata i sin zeko u šumu nešto uloviti dok je mama zec kuhala ručak. I prošlo sat vremena, a tata zec se vraća sav posran, a sin zec sav popišan. Mama zec ih pita:
- A što vam se dogodilo!?? - Mama, da si ti vidjela kako je medvjed s tatom obris'o guzicu, i ti bi se popišala od smjeha!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leti golub parkom i zabije se u biciklo. Biciklist iz sažaljenja uzme goluba doma i stavi ga ukrletku. U krletku stavi i kruh i vodu. Kad se golub probudi, golub kaže: Rešetke,kruh,voda,mora da sam ubio biciklistu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Došao inspektor na čas da provjeri kvalitet rada i znanje učenika. I kao što je običaj, sjeo u zadnju klupu kod Mujice, gdje je jedino i bilo slobodno mjesto. Učiteljica ranije pripremila čas, pa pita redom sve odlikaše i čas protiče gotovo idealno. Pri kraju časa ali i prostora na tabli učiteljica se sagne da napiše zadnje pitanje i istakne zanosne obline pred cijelim razredom. Okrene se i proziva opet najbolje. Ali svi zanijemili i niko ne zna odgovor, samo Mujica upro' ruku u plafon i javlja se. Na koncu da spasi čas prozove ga. On ustane i sav ponosan kaže:
- "Ja dobra dupeta." Učiteljica na to će: - "Marš budalo, sjedi dolje." Mujica, sjedajući okrene se inspektoru i kaže: - "Šta ti šapćeš kad i ti ne znaš." ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sjedi Perica u školi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neprijatno i ode kod Perice, upita ga:
- "Perice, što me cijelo vrijeme gledaš?" - "Pa, ja vas volim!", ogovori Perica. - "Ali ja ne volim djecu", kaže mu učiteljica. Na to Perica: - "Nema veze, pazićemo ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 157158159160161 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |