![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 322323324325326 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone ... |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...You’re way too beautiful girl
That’s why it’ll never work... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilija_90 ![]() Група ![]() ![]() Милото Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Evo zaklet cu se ja pred svima
Svim na svijetu I svime sto imam Da je nikad nisam htio Da je nisam volio I da ne bolujem Pred svima se zaklinjem |
|
Experience...is simply the name we give our mistakes.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
don't let me down...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Deeper into our heavenly suffering
Our fragile souls are falling It's heartache every moment Baby with you ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
колико сам пута
умро а ти ме оживјела колики сам пијанац био а ти ме отрезнила какви су ватре гореле а ти угасила на какво сам био дну а ти си ме спасила..... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Opet one suze, sto ti kvase lice
opet one stare suze bezobraznice,
oni samo lazu da te vise ne volim...
Ma ja sam tu, da se brinem za tebe
ma ja sam tu, da ti kazem volim te...
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
I can't wait to fall in love with you This just can't be summer love you'll see |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ONA STO KE OSTANE MALKU E.... ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Kraj tebe gubim tlo
zaboravim gde sam s tobom mi je i koza tesna lutka sam od krvi i mesa voli me, andjele moj.... i pak sega me prati... tuuuu sekoj den nekoja druga... a denes ovaa ne e slusav... c c c, kaj mi teknuvaat samo vakvi pesni ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
eci-peci-pec ti si mali zec..........
Изменето од ZeZnAtA - 22.Април.2008 во 13:23 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ja sam mala ververica eci peci pec
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj je zivot Svicarska
skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant vjestom rukom izbrusen imam sve sto pozelim samo jedno ne da me neko bar na tren voli zbog mene.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
I just love the way you are!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 322323324325326 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |