![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 30> |
Автор | ||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lost in space
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
hahahhah pa ja ne sum go stail sigurno
![]() |
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
a be decki forumot e za hardver
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
Kaspersky e naj dobar anti virus na site vremihja toa e fakt i nema so vazla da se pravi za ovaa muabet
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
jas i den denes ne znam da sum upotrebil besplatna anti virus/spyware software, go imam upotrebeno norton do pop up je do konfiguracija, site go imame istiot problem pc affected by malisious adware i se drugo, toa je to da se cisti treba ali zemva mnogu vreme, drugi nacin je ne odi na internet, od koga ke go iscistis pc prviot pat koga ke odis na net ke ti je affected pak, ako nekoj znaj nekoj drugi nacin mozete da kazite.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Фала многу, го имам кракот на програмата и еве веке 2 дена како ја користам, но проблемот што ми јавува е дека интернет конекцијата е полна со spyware. Претходно користев безжичен интернет, но отккао се вселив во новиот стан, овде немаат W-Lan, па морам преку Lan да го вклучувам Laptop-от за да бидам на нет, но тоа е и проблемот ![]() Како и да е, програмот 3 во 1 што ми го посочи е дефинитивно ефикасен програм, но искрено, по секоја проверка ми јавува нови spyware , само поради конекцијава |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
не бе друже пробав и ао Авира не бе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Формат си знам ама сепак пуу шо зараза е ![]() ![]() Изменето од Tattoo Beauty - 02.Април.2008 во 00:42 |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
абе имам изгледа Тројанец ни Нод ни Авг , ни Spyware terminator НИШТО
![]() |
||
![]() |
||
Bronhi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
|
Симни си ја програмава http://www.liutilities.com/products/powersuite/
3 во едно, но не од официјалниов сајт туку од др. место :) SpyEraser ме има спасено неколку пати потемелен е од АдАверот и Спајбутот и кога тие ми велеа дека немам ништо а компјутеров трокираше, програмчево ми најде тројанец и уште нешто ги избриша и пак сум ко формулче... |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
![]() |
||
BSOD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
Што се малтретираш со Нортон?! Pop-up blocker може посебно да си инсталираш Изменето од BSOD - 31.Март.2008 во 12:55 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
И мене ми треба некоја добра antispyware програма , Norton воопто не штити. Последниве 2 дена која и да ја отворам веб страна одма ми се отвара и друга страна со реклами , аман веке пукнав ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ewewew ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|
Ti blagodaram mnogu ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
AVG 7.5 free.....Екстремно е добар, не го оптеретува компјутерот, и не зема многу од RAM меморијата на компјутерот..... Повели линк за download. http://free.grisoft.com/doc/downloads-products/us/frt/0?prd=aff Изменето од NRGMKD - 07.Март.2008 во 14:25 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |