![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 365366367368369 717> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne,,, tie ne se strucnjaci
nego prosto gi biva imat sens ( se razbira tie koi znaat kade e hodnikot koj vodi do kujnata) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Aham,znachi za mene beshe...da,podobro e sekako,
i onaka mazite se podobri vo kujna kako struchnjaci jas nesakam da se mesham tamu... ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
odgovori i ne tuku vrti
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Koja mamma prashuvash anakine???
Mene ili mammata so titula MD? |
|
![]() |
|
podobro e da ti e hobi nego da si strucnjak vo kulinarstvo
a mamma? |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..dobro vecer... gradinari...cvetoljubci.... bebushkari... aj shto ste pozitivni... od vremeto ke e... ama i od nashata rezonancija... odam da pravam salata za blashka.... more se mislam da i prepushtam na mamma... taa e strucnjak od oblasta mammstvo...
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
samo da gi zakacam zavesite i jas vi pravam drustvo... ![]() ![]() ![]() Изменето од Josefina_m - 20.Април.2008 во 16:40 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ајде облекувај патиките и право на инфаркт штрасе |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
честит именден на сите со цветно име денов е преубав,не го губете џабе.ако добро се наручкавте,патиките и на прошетка...јас одам...![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() Изменето од doriangray - 20.Април.2008 во 16:05 |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Добро утро/Добар ден, за кого како!!!
Ви посакувам пријатен неделен ден, исполнет со радост, среќа и весели моменти. Не заборавајте денес да се релаксирате максимално, за да можете полесно да се сносите со обврските што ни ги носи следната седмица. Оние кои што го носат цветното име, нека им е честито и вечно. ![]() Изменето од doriangray - 20.Април.2008 во 13:20 |
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
pravi angelcinja...
![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 365366367368369 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |