![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pred i posle jadenje
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Maler ne me bie,
me mava a moler ne vikam, zs da vikam , mozam sam!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да чукнам во дрво (чук,чук,чук),ретко ме затрефува малер...Или пак,можеби ме затрефува и почесто ама не му обрнувам внимание
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
e aj kazete mi dali e maler da idete vo crna gora i hrvatska i da vi vrne 5 dena po red?
![]() Изменето од nikita - 21.Април.2008 во 15:42 |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ЕДНАШ ГОДИШНО И ТРАЕ ПО 3-4 ГОДИНИ...ТАКА ДА ,СЕГОГАШ ГО ИМА ВО ИЗОБИЛИЕ И РЕЗЕРВА!!!...И ТОА КОГА КОГА ЌЕ МЕ МАВНЕ САГЛАМ...У ПМ!!! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Povremeno....me promashuva,no ne dozvoluva da zaboravam deka
verno me prati....strashna rabota... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Малер ме бие еднаш годишно...и тоа трае околу три недели....
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Koga ke ti tekne nekoja, kazhi!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mora,...nekoj fintta da se napravi...ne biva vaka...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...zastani na raskrsnica... i shtom se zapali crveno... ti goamiti zacekori... i zafrkni ja... neka ja smackaat zaletanite.... k*rtul... za podolgo vreme... |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mamma, daj kazhi kako da ja razbieme maleroznosta!?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prechesto....lele,se po mene trcha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Poslednava nedela na svoja kozha go osetiv znachenjeto na izrekata: "Nesrekjata nikogash ne doagja sama".
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |