![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 347348349350351 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...dobro utro......ajde na kafeeeeeeee spankovci
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBAR DEEEEEEEEEEN REZONATORIIIIIIIII ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
cao dzaci
abe mnogu toa kafinja ova da ne se pretvori vo kafance???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dobro vecer...ajde na kafe... na mir i spokojstvo...na drugaruvanje... vo ova poludozdliva...poluvetrovita... nok...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SREKEN IMENDEN NA SITE SO CVETNI IMINJA
![]() ![]() ![]() Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 00:02 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Мили резонатори и резонаторки!!!
Утрово случајно ја погледнав темава и почнав да се навраќам нанзад. Кога видов, имаше што да видам. НАЈпрекрасната тема на форумов! Толку многу позитивни вибрации на толку мал простор. Ме оставивте со подзината муцка... Потоа почнав да ја читам од почеток, и морам да кажам едно огромено БЛАГОДАРАМ на марко_антони, бидејќи благодарение на неговите почетни постови, денеска денот ми беше WOW! Цел ден резонирав со позитивна фреквенција. Од сега и јас се приклучувам кон вашето друштво, бидејќи најмногу сакам позтивни луѓе околу мене, а од вашите постови можев да заклучам дека вие сте баш такви. Со вас знам дека секогаш ќе ми биде убаво. Во меѓувреме ќе продолжам да ја читам темава од почеток, бидејќи има многу што вреди да се прочита. За почеток ве поздравувам сите со една песна која мене многу ми се допаѓа и ептен ми е како за ова друштво: Hijo de la Luna |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() Добро утро ...драги мои....
јас нешто како да го изгубив редот....
додека вие сите ...спиете...или си правите резонанција
во спалните....јас си јадам салата....
![]() сега веќе добро ...испостена душа...ќе издржи
уште малку....
![]() ![]() битно...хитно....битно....не хитно...по Велигден...
се враќам во нормала....
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 08:56 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...dobro utro...srekno ime na cvetite i cvetanovcite...
![]() ...spolajti za kafeto rushka...vreme e za vtoroto... prvoto se ispi sabajle rano... ...koj rano rani... dve sreki grabi... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
dobar den srecen den...
ubav den so sonce i da se prosetame...
![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 347348349350351 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |