![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 59> |
Автор | |
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrne, pokrivot mi propusta, dojdi da gi praznis legenite
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Mene mi velat deka sum gledala premnogu filmovi, pa sum barala takva romanticnost i vo realniot zivot koja sto ne postoela. A jas pak si veruvam
![]() ![]() Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:56 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
иначе,... да не одам офтопик,.... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:55 |
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
TE SAKAM
|
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ILI STO VI BILO NAJ ROMANTICNO STO VI GO KAZALE... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
NE DA SUM ROMANTICNA....TUKU NISTO POVEKJE NE SUM OD TOA
SAKAM CICI-MICI...
SAKAM CUCI-MUCI...
NIKOGAS DOSTA
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ne pagjam na romantiki
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
haha vickasto nema sto
orden delam za ova |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Poarno GRATIS otkolku EVTINA.. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
najubava e EFTINA ROMANTIKA
bez pari ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Raskazana romantika veke ne e romantika,togas zvuci kako scena od evtino ljubovno romance..
![]() Изменето од anastea - 18.Април.2008 во 15:42 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Obozavam romanticni raboti,posebno koga ke me iznenadat,samo za romantikata treba malku vreme i ideja,inaku e prekrasna rabota
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |