IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се инаетите и за што најчесто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се инаетите и за што најчесто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:32
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

Originally posted by zagor zagor напиша:

ДА,КОГА СУМ 100% ВО ПРАВО И ТУКА НЕМА ПОПУШТАЊЕ,ПОГОТОВО АКО Е СПОР СО ЧОВЕК КОЈ ИМА МАСКА НА ЛИЦЕ!.... ЗА ТАКВА ЗАЕБАНЦИЈА,МОЖЕ ДА ГО ОТКАЧАМ ЗА СЕКОГАШ ...

........vikaat:budalata popusta,pametniot kuti,a mudriot slusaнамигнување

УБАВО СИ ВИКААТ!ТОА ДЕКА СТОЈАМ ЗАД МОЈОТ СТАВ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА БЕСКОНЕЧНО ЌЕ ГО УБЕДУВАМ..ТОА Е И ГОТОВО,КРАЈ НА МУАБЕТОТ.,ПОТОА СИ МОЛЧАМ И ГО СЛУШАМ ДОДЕКА НЕ МИ ЗДОСАДИ...!ШТО ДРУГО..ДА МУ ЗАТВОРАМ УСТА СО СИЛА..!
...НА НЕКОИ ЛУЃЕ СО СИЛА МОЖЕШ ДА ИМ ЗЕМЕШ НО НЕ И ДА ИМ ДАДЕШ.!!

Изменето од zagor - 15.Април.2008 во 22:32
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 23:00
ne se inaetam, koj sho saka neka misli ili neka pravi slobodna drzava...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 23:06
Уф многу попуштам, ич не се инаетам, посебно во последно време како што не ми е гајле што мислат другите и во што се убедени... Ама многу мразам кога ме убедуваат за некои глупости, посебно кога знам дека не се вистина, а бре луѓево можат и на глава да ти се качат додека не речеш „Во право си“ Затоа секој конфликт со незрели личности го започнувам и го завршувам така
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 23:40
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

попаметниот попушта,...голема%20насмевка така да јас не се инатам,.... ама баш иччч трепкање 

ете паметно девојче
и ја не се инаетам никогаш......не дек сум попаметен.....него дека ги глеам....онака глупи... шо ќе му објаснуваш , шо ќе му расправаш
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 00:07
..ДА ,АМА ЈА ЗНАЕТЕ ОНАА...ГЛУП НАРОД ,СИЛНА ДРЖАВА!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 00:21
jas ne se inatam,....ama ,mene mi se ,..inatat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 13:43
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Уф многу попуштам, ич не се инаетам, посебно во последно време како што не ми е гајле што мислат другите и во што се убедени... Ама многу мразам кога ме убедуваат за некои глупости, посебно кога знам дека не се вистина, а бре луѓево можат и на глава да ти се качат додека не речеш „Во право си“ Затоа секој конфликт со незрели личности го започнувам и го завршувам така

E pa na toa mislev,koga nekoj ti NAMETNUVA nesto za sto ZNAES deka ne e taka,i koga ke te "zajade"  ili ke pocne da te ubeduva,pa da te ubeduva...глупчо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 14:17
...ДА СЕКОГАШ..И ЗА СЕШТО..
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 14:19
...ne da se inatam ,ma magare mariovsko ne mi e ramnoголема%20насмевка
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 14:34
..КОГА СМЕ КАЈ МАГАРИЊАТА....КАКО МАГАРЕ НА МОСТ!!!газење%20од%20смеење
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 22:42
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

E pa na toa mislev,koga nekoj ti NAMETNUVA nesto za sto ZNAES deka ne e taka,i koga ke te "zajade"  ili ke pocne da te ubeduva,pa da te ubeduva...глупчо

Па порано се закарував и инаетев но сфатив дека нема полза, и сега само велам „Во право си“ и тоа со таков тон да им е криво што се во право
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 23:34
Originally posted by zagor zagor напиша:

..КОГА СМЕ КАЈ МАГАРИЊАТА....КАКО МАГАРЕ НА МОСТ!!!газење%20од%20смеење

........mi  go zede zborotгазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 23:42
NE nikogas sto neznaci deka nemam svoj stav,no tuka zavrsuvam so muabetot a da tvrdam "pazar" ne sum od tie sto se inatat.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 00:00
inaetot za mene predstavuva maka na toj sto se inaetiголема%20насмевка
ne za drugo,tuku zatoa sto iako znae deka ne e vo pravo pak si tera po svoe,,,голема%20насмевка
t.e.po nesto sto e posilno od samiot toj ,,a toa e inaetotголема%20насмевка
inaetdziite se sitat na nivnite sogovorniciголема%20насмевка
i toa im doaga kako kompezacija sto ne go pravat ili kazuvaat ona sto go sakaat samo poradi inaetotголема%20насмевка
i ona staroto "ako treba vreka sol ke izedat,,,ama ne popustaat t.e. ne priznavaat!!!"голема%20насмевка
pa makar im se sloshilo od inaetголема%20насмевка

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.