![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
УБАВО СИ ВИКААТ!ТОА ДЕКА СТОЈАМ ЗАД МОЈОТ СТАВ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА БЕСКОНЕЧНО ЌЕ ГО УБЕДУВАМ..ТОА Е И ГОТОВО,КРАЈ НА МУАБЕТОТ.,ПОТОА СИ МОЛЧАМ И ГО СЛУШАМ ДОДЕКА НЕ МИ ЗДОСАДИ...!ШТО ДРУГО..ДА МУ ЗАТВОРАМ УСТА СО СИЛА..! ...НА НЕКОИ ЛУЃЕ СО СИЛА МОЖЕШ ДА ИМ ЗЕМЕШ НО НЕ И ДА ИМ ДАДЕШ.!! Изменето од zagor - 15.Април.2008 во 22:32 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne se inaetam, koj sho saka neka misli ili neka pravi slobodna drzava...
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Уф многу попуштам, ич не се инаетам, посебно во последно време како што не ми е гајле што мислат другите и во што се убедени... Ама многу мразам кога ме убедуваат за некои глупости, посебно кога знам дека не се вистина, а бре луѓево можат и на глава да ти се качат додека не речеш „Во право си“
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ете паметно девојче ![]() ![]() и ја не се инаетам никогаш......не дек сум попаметен.....него дека ги глеам....онака глупи... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
..ДА ,АМА ЈА ЗНАЕТЕ ОНАА...ГЛУП НАРОД ,СИЛНА ДРЖАВА!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
jas ne se inatam,....ama ,mene mi se ,..inatat!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
E pa na toa mislev,koga nekoj ti NAMETNUVA nesto za sto ZNAES deka ne e taka,i koga ke te "zajade" ili ke pocne da te ubeduva,pa da te ubeduva...
![]() |
||
![]() |
||
|
...ДА СЕКОГАШ..И ЗА СЕШТО..
|
||
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
...ne da se inatam ,ma magare mariovsko ne mi e ramno
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
..КОГА СМЕ КАЈ МАГАРИЊАТА....КАКО МАГАРЕ НА МОСТ!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Па порано се закарував и инаетев но сфатив дека нема полза, и сега само велам „Во право си“ и тоа со таков тон да им е криво што се во право ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........mi go zede zborot
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
|
NE nikogas sto neznaci deka nemam svoj stav,no tuka zavrsuvam so muabetot a da tvrdam "pazar" ne sum od tie sto se inatat.
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
inaetot za mene predstavuva maka na toj sto se inaeti
![]() ![]() t.e.po nesto sto e posilno od samiot toj ,,a toa e inaetot
![]() inaetdziite se sitat na nivnite sogovornici
![]() i toa im doaga kako kompezacija sto ne go pravat ili kazuvaat ona sto go sakaat samo poradi inaetot
![]() i ona staroto "ako treba vreka sol ke izedat,,,ama ne popustaat t.e. ne priznavaat!!!"
![]() pa makar im se sloshilo od inaet
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |