![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ne ,nikogas ne lazam! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako sakas da bidat ljubezni i mili kon tebe mora da gi podlazuvas i ubavi zborovi da im prodavas
![]() Изменето од fragola - 08.Јули.2008 во 01:25 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Zimi majka, vtor si mi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Istorijata ja pisuvaat samo pobednicite. Zamisli Germanija da go osvoese svetot, koja istorija ke slavevme ?
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koj laze toj rade i ako vika deka ne krade, laze
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...tolku mnogu lazev,sto i samiot si veruvav vo lagite...!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne chini sekogas da si iskren...moze nekoj da ti se naluti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
site si lazeme ...........pa so
![]() |
|
![]() |
|
...moram,prosti mi dedo boze.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaj mene cesto vistinata e tolku neverojatna sto site mislat deka lazam,osobeno koga ja kazuvam so nasmevka koja vsusnost proizleguva od moeto neveruvanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Eeej,ja znam!!!
Sea vaka koa kaza vednas mi tekna ne da ja znam, tuku sekoj den ja srekavam!!! I cudno, sekoj den razlicno se vika!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Imam edna prijatelka mnogu laze i site znaat za toa.a taa sama si se vnesuva tolku vo lagite,sto samo taa si veruva.SOVET ako ja sretnete znajte samo svrznikot vo recenicata i e tocen......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Kako sto ne sakam da bidam IZLAZANA taka i jas ne sakam da lazam!Lagata e edna od najgrdite raboti sto moze da mi se sluci i najmnogu se razocaruvam koga ke otkrijam deka nekoj me laze..Ja pretpocitam vistinata,pa makar bila bolna..Sekogas "rizikuvam" so vistinata,kako dobar vlog za prijatelstvo ili ljubov..Pa koj znae neka ceni,koj ne..znae kaj e vratata!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Одлично кажано!!!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |