![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 77> |
Автор | |
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ME ZADRZAA DRUGARITE.....
MALKU PODOCNA |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Епа од мојата ми школска ми е последната СМС а таа гласи:
Еј срцко ај дојди порано у школу да се шеткамо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Е тоа ми е последната СМС од мојата зезната френдка ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ДОЛГОТ ОД 12630,00 ДЕНАРИ ЗА МЕСЕЦ ФЕБРУАРИ ДА ГО ПЛАТИТЕ ДЕНЕС.АКО СТЕ ГО ПОДМИРИЛЕ,ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА..!!!
..ОНИ МЕНЕ!!! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pederce edno svalersko...mislis ne znam nisto...
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ich bin zu Hause, du kannst mir anrufen
![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
последна порака од сабајле во 04,12
убаво да спиеш ![]() п.с има уште од поракава ама не е битно ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 12.Април.2008 во 14:02 |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
VO 23.32.31 SABOTA
k*rE,ABE STO KE KAZEME KOGA GAZDARICATA KE VIDI DEKA TOSHIBA-TA OD TELEVIZOR E SKRSEN? ![]() Изменето од Makijaveli - 13.Април.2008 во 04:35 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
"...se vrakam vecer;)"
![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ne se vrakjam do utre
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ja malku setkam niz grad......na idenje doma,mozebi ke pominam ok....... eh,najbolja bratucedka imam
![]() -----od bratuced mi----ziva dosada e denovive
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
"...od koga nemas provereno mail
![]() |
|
![]() |
|
jelen4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Jec bidi spremna na vreme za vecer, nemoj pak deset dusi tebe da te cekame da se spremis. Znam deka dzabe ja prakam porakava ama aj...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
алармот бил,....
![]() ![]() ... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ne uspeav da go vidam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |