![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 37> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
premnogu
porano faktot deka sakam mi pagase tesko i me pravese nesrekna,
se dodeka ne se pojavi vistinskiot
koj me nauci da sakam,da se raduvam, da placam,da ne baram mnogu a pak da sum srekna.....
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
najmnogu na svet
![]() kako bi gi objasnila sive ovie godini zaedno
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja gledam kako gulabica na mirot koja vo klunot go drzi moeto grance i go nosi kon visinite
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
a ako se skrsi slamkata
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
kolku sto mozam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne se plasi ne se boj... ![]() |
|
![]() |
|
e kako ne be
![]() mecka so stap se plasi li
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nema pojma kolku go sakam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
A moze znae ama se pravi naudren
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...НЕ Е НАУДРЕН,СИГУРНО НЕ ЗНАЕ.ЈАС ЗНАМ...ТАКА Е. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ljubovta moze da se meri!?!?!?!?!!??
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..ДА Lady Blue....СО ПАЛАНЅА
![]() Изменето од zagor - 12.Април.2008 во 23:05 |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Epa jas nemam ..... i nemozam da si ja izmeram mojata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |