![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Неееее, не мислев некому да бидам малер, но малерот во моја полза да си го ставам
![]() Смислено и ефективно. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
A moze drugite vikaat ama maler, kage sega ovaa pred mene najde da se sminka pa neli gleda deka e zeleno
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Нема малер. Најважно е да знаеш да извлечеш полза од секоја ситуација.
Ај да се послужам со примерот на Збунетиот за семафорот. Брзаш, а ко за инат црвено па црвено па црвено.... Епа нема да се нервирам. Чекањето го користам за нешто мало и полезно (поправам шминка, пуштам ЦД, си правам некоја вежбичка за дишење/опуштање....) Нема малер.... Јок малер |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Za baenje od uroci znam ama od maleri ??? Mora da imas mnogu rabota
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЈА БААМ ОД МАЛЕРИ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MA MAVNI GO TI EDNAS NEGO DA VIDI KAKO E ...NEMA DA MU TEKNE USTE EDNAS
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
me mava ednas-dva pati me drzi cela godina
|
|
![]() |
|
Nemoj da se podreces Marija Magdalena, kazi pu pu pu...poplikaj za da ostane taka
![]() Изменето од RUSHKA - 13.Април.2008 во 01:08 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
A be on bi sakal i pocesto da me BIE ama jas ne mu davam!
|
|
![]() |
|
Не верувам во малер.
Напротив, имам впечаток дека “коцкичките“ секогаш ми се поклопуваат како што треба. |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kaj mene ima stanarsko pravo dobieno
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
PA PONEKOGAS,KOGA KE MU TEKNE ME POSETUVA!!!
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Prechesto,...da,...ama silno mu se sprotivstavuvam...on na mene
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |