![]() |
|
Како заведувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 27> |
Автор | |
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не сумљам,, сигурен сум и ко ке аплицираш за работно место пукаш со ваква самодоверба... само не пули ме долго дан ме освојш и мене...
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
pa sigurna sum deka ke uspeam
![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ало назад на тема
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
uspesno......
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za nisto ne me biva, ke si odam u manastir
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nishto ne pravam,...zimi mama...
![]() samo...si pominuvam i gledam okolu mene...padjaat vo nesvest....neznaev zoshto,se do ovoj moment.. znachi,toa bilo......zaveduvanje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tropam gluposti...znaci na zenite vo glavnom im trebaat glupi mazi...kao ja na pr.
|
|
![]() |
|
annika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
e ne si u pravo...osven ako tie so te slusale dodeka si tropal...ne bile dovolno pametni.naprotiv zenite sakaat pametni mazi koi ne se istaknuvaat postojano-KOLKU SE ONI PAMETNI!
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
e de!!!pa toa i zbunet go pravi!!!!!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
..Navistina, i jas bi sakala da znam kako?...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vaka--------------->
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
------------------>
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |