![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 784785786787788 1281> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Within Temptation - Somewhere
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Meтрополис радио, даваат моментално нешто италијанска музика... Вааа прекрасно музиче + слушалчиња + убава ноќ = фантастика...
![]() ![]() ![]() Изменето од doriangray - 04.Април.2008 во 00:55 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
HIM-Poison girl.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
http://uk.youtube.com/watch?v=PZZGwENyUNs
INXS-never tear us apart ...tivko,tivko..da ne razbudam nekogo http://uk.youtube.com/watch?v=AwHrnRDZK4c&feature=related By my side ![]() Изменето од mamma - 04.Април.2008 во 01:41 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
JOE COCKER-UNCHAIN MY HEART
|
|
![]() |
|
NIRVANA-Sappy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ozzy Osborne - Dreamer
Изменето од IQ - 04.Април.2008 во 02:45 |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Duran Duran-She's too much
ja obozavam pesnava............. |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Father figure ~ George Michael
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
All good things-Nelѕ Furtado
Изменето од blueprayer - 04.Април.2008 во 05:34 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Because u loved me-Celine Dion
My heart will go on следна |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ostala si uvjek ista-Tose Proeski
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Bleeding love-Leona Lewis
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 784785786787788 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |