![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi izmenila mnogu raboti
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke bev pilot i ke plukav i ke mocav preku prozorec
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
bi otvorila uciliste za tancuvanje kako J Lopez
shall we dance? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Hm...nikogas ne sum sakal da igram...samo se butav po kosinja brkajki zenski, ednas duri se kladev deka ke fatam deset za dve nedeli
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
i?
ja dobi opkladata? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од eurydice - 01.Април.2008 во 22:06 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
...nisto!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Оној кој ќе каже ништо на оваа тема, верувајте дека не ја кажува вистината! ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ...mozebi ako uspeam da go vratam vremeto....
i ako od toa vreme bi ja znaela idninata.....
bi sakala da bidam so onoj koj veke nikogas nema na ovoj svet....
bi bila vo momentot so nego koga si zamina....
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Poise ke ja lizev
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |