![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 358359360361362 1402> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...dosta raspravii da ne ve smenam....
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам никој не се расправа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 01.Април.2008 во 14:16 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
ti mala, nemoj mnogu da mi se deres na moj podforum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
... лудница
![]() п.с отидов ја ![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.......a sto se desava ovde.............nekoj se kara ili taka mi se cini...........ili ova aprilska sega e mozebi a???????
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
jas ja sakam bibce...i ova ne e Prvoaprilska sala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
....ne mi curi, mnogu...mnogu.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Sakam da kazam deka ovaa moira pocnuva da mi odi na nervi...mala, ke gi naostram nozicite...aj aj
||
|
||
![]() |
||
|
....ne tuku se sili...masinka da ne zemam....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јас сепак сум за сачмарка
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sakam da i kazam na vaa nad vaa gore da ne me nervira da ne i go pratam lavot da ja smiri
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
сакам да кажам ова е кочански “ваа“
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ne, toa e delcevski
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
сакам да кажам аааааааааа
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 358359360361362 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |