![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 51> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Izneveruvam samo vo mislite i na forum...u stvari i koja e razlikata ?
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
nikoj ne veli deka zeni ne izneveruvaat...ama si ima poseban tema zs oni izneveruvaat...
ovde komentirame za ovie drugive
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Mangup ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
zatoa sto i vie zenite izneveruvate t.e. za neverstvo potrebni se dvajca ![]() Sega sledi komentar ...ami ako zenskata e slobodna toa ne e neverstvo :) ...hehe ako e slobodna nikogas ne se vpusta vo seks na eks toa go pravat devojki vo vrska ..slobodnite curi e potesko da gi legnes...trust me ;) |
||
Viva la Revolucion !!!
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...taka e babichke, super si, ne e mangup toj sho rastura familija za pichka, mangup e toj sho znae da chuva familija... |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Izneveruvaat ,so kogo? so cii zeni? so cii devojki? pa sega vie vidite ........
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Еее да у право сим ногу учам деновиве
![]() ![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Од други мажи појаки од нив
![]() ![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
.... А ОД КОГО? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Зошто не јаделе ќутек ете затоа
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
toa sakam i jas da kazam, na nekogo neshto mu fali vo vrskata i zatoa go bara toa neshto nadvor od nea...
sekogash mora da ima nekakva prichina za nekoj nekogo da izneveri. |
||
![]() |
||
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
|
ozbilna tema bogami .me potseti i nie koga bevme mladi koga ke se soberevme na rodendeni na deca ,imenden ili obicni posedenki so prijatelite,ke padnese muabet za nekoj-ja koleska-kolega imal normalno tajna vrska i ke se redea komentari-jas ova bi napravil ,jas ona na mojot maz ili zena koga bi doznal deka me izneveruva...
jas da napravam shega koja i deneska ja spomenuvame glaseshe vaka: -ke zemam solna kiselina i ke mu ja frlam vo lice,a potoa ke go cuvam poret mene slep.i ke kupam zelezen krevet,ke go klackam sekoja vecer za da krcka a mojot milicok da misli i slusha deka sum so shvaler ... sepak smetam deka ako sakash avantura bidi erbap pa sokrija da ne te doznaat doma i da ne si go povredis semejstvoto/ ili deckoto-devojkata/.no ako se raboti za nova ljubov rascisti so predhodnata ljubov i shibaj dalje-zivotot e kratok. i na kraj da se vratam na temata.smetam deka ne samo mazite i zenite izneveruvaat -poradi nedostatok na ljubov,vnimanie,pocit,nekoi da se napravat golemi fraeri koi sakaat spisokot na zenski da im bide pobroen,neznam,ne sum bila vo takva "situlacija" a mozebi mojot soprug spagja vo onie "erbap" mazi? |
||
![]() |
||
|
...ТИ ПАК НИШТО НЕ РАЗБИРАШ!!!КАДЕ И ВО КОЈ СВЕТ ЖИВЕЕШ? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
sluzbata bara neverstvo a?
![]() si kazav shto imav da si kazam, ne diskutiram poveke... sekoj so svoite misli. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |