![]() |
|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 18> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
JAS SUM SEGA VAKVA....NEZNAM SHTO MI E DENES
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ABE BEGAJTE OD TUKA, STO STE NAVALILE, TOA E MAMMA MI ! MRS BE SURTUK EDEN NEBRICEN, VIDI GO OVOJ, SO SE BUTKAS BE MORE !
Изменето од zbunet - 27.Март.2008 во 13:30 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
JAS SUM SEGA VAKVA....NEZNAM SHTO MI E DENES
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vakov sum sega
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Od pred....nepoln chas...sum drug chovek
![]() ![]() velam jas...se e dobro-koga dobro ke se zavrshi i sekogash krajot go krasi deloto....kako malinata na vrvot na shlagot ![]() |
||
![]() |
||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
|
pa mene me zezaa deka sum bila kako malo devojce,zatoa... |
||
![]() |
||
|
Na poloso. Dovolno mi e da vidam samo zenski kolena i da recam : - Uff. da i go bapnam !...a ne pa nesto poise da vidam
Изменето од zbunet - 27.Март.2008 во 08:02 |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
DOVOLNO DA NE ME PREPOZAVAAT,A USTE POMALKU GLASOT
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
stanav 195 i 15 godini pomlad
abe kaj e toj ajnshtajn jebu mu mamu Изменето од mikus - 27.Март.2008 во 01:11 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
mnogu polesno prostuvam!
i milo mi e sto e taka
tesko e da se zivee so omrazata. taa ne e dobar drugar
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
------------------------------------------------------------------------------------- ... a zoshto...jas samo shto gi nalakirav...i toa bash rozovi....da znam vo koja faza se paravi toa....pa da se orientiram kade sum se vratila...kolku sum se podmladila.... |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...СЛЕДАМ...ТРИЛЕР! ![]() ![]() Изменето од zagor - 26.Март.2008 во 23:12 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
![]() ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...МНОГУ!!!НАТЕГНАВ 100 КИЛА ,А ПАМЕТ НЕ МИ ДОЈДЕ..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |