![]() |
|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 32> |
Автор | ||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tocno. Maria jas ne sum Jehovin Svedok ama planiram da stanam vo bliska idnina. |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Навистина, многу арогантен настап имаш, извини за ова, ама нели еден Јеховин слуга треба да биде бар малку понизен?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
primetuvam i toa , ama aj da ne se voobrazis |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
А за тоа да го кажеш можеш....гледам колку си интелигентен. ако беше ке одговореше на прашањата.....ама изгледа нема што да кажеш |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
A vo ovaa tvoja kniga Biblija,dali kazuvat nesto taa,kako Isus gi Pozdravuval Lugeto!??? So kakov Pozdrav,so koi zborovi!??? Изменето од Halid ibn Velid - 23.Март.2008 во 19:00 |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Не знам за твоето IQ, но мене ми изгледаш помалку арогантен, или можеби се лажам?
|
||
|
||
![]() |
||
|
I intelegenten ![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
interesno i zabavno
![]() ovoj KGB simpaticno otkacen decko ... |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
реков јас....Ев само те брани а немаш што да кажеш
|
||
|
||
![]() |
||
|
КГБ те прашав....не ти реков да ти кажам...одговори
|
||
|
||
![]() |
||
|
КГБ, ќе те замолам наместо линкови, накратко да ми одговориш за прашањето што ти го поставив погоре.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Dobro kazi mi togash civ sin e Satana togash? Prosvetli me. |
||
![]() |
||
|
јас те прашав тебе нешто не се вади сега....правата Библија стој од мене десно не знам ти дали за истата ми збориш да не сте си измислиле вие некоја нова
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ima edna kniga sto se vika Biblija. Ako ja najdesh ke ja procitash pa posle ke diskutirame. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |