![]() |
|
Омилени уметнички дела |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 38> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CLAUDE MONET
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DOBRA VECHER,UMETNICHKI DUSHI
MALKU MALKU...IMPRESIONIZAM???? EDOUARD MANET ![]() |
|
![]() |
|
Pustinski-Lav ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
ovoj poznat mi e od nekade ![]() |
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
![]() |
|
Van Helsing ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ]Drakula[/SIZE |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() АЛБРЕХТ ДИРЕР |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() АВТОПОРТРЕТ АЛБРЕХТ ДИРЕР (Albrecht Durer 1471-1528) |
|
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
i mene mn mi se dopagja salvador dali,zakon e....imam napraveno proekt po dizajn za nego
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
![]() ЧИТАТЕЛКАТА ЖАН ОНОРЕ ФРАГОНАРД (JEAN HONORE FRAGONARD 1732-1806) |
|
|
|
![]() |
|
tatjana5 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Moj omilen Umetnik e August Macke. Mnogu od negovite sliki jas samata gi nacrtav. Naravno deka do moeto ime stoi deka origanalot e od Macke. No jas imam i sopstveni dela. Crtanjeto e moj zivot. Moite sliki se vo Aquarell, a nekolku imam i so Acryl. Na site koi se interesiraat za umetnost im pozeluvam mnogu uspeh. Prijatna vecer i mnogu pozdravi do site makedonci.
|
|
![]() |
|
maloto76 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
http://maloto76.blogspot.com/ moeto portfolio seuste ne e dovrseno no ......... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() Syllavethy |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() Hollyhock Lane" by Linda Paul |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
![]() "Just Peachy" |
|
|
|
![]() |
|
![]() June Dudley "Sunkissed" |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |