![]() |
|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 32> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|
КГБ чекам до 17:50,после тоа па-па.
![]() |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
![]() |
||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
|
Satana bil sin Bozji no posle sluckata vo Edem Satana stanal protivnik na Jehova ili klevetnik. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ima edna kniga sto se vika Biblija. Ako ja najdesh ke ja procitash pa posle ke diskutirame. |
||
![]() |
||
|
јас те прашав тебе нешто не се вади сега....правата Библија стој од мене десно не знам ти дали за истата ми збориш да не сте си измислиле вие некоја нова
|
||
|
||
![]() |
||
|
Dobro kazi mi togash civ sin e Satana togash? Prosvetli me. |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
КГБ, ќе те замолам наместо линкови, накратко да ми одговориш за прашањето што ти го поставив погоре.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
КГБ те прашав....не ти реков да ти кажам...одговори
|
||
|
||
![]() |
||
|
реков јас....Ев само те брани а немаш што да кажеш
|
||
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
interesno i zabavno
![]() ovoj KGB simpaticno otkacen decko ... |
||
![]() |
||
|
I intelegenten ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Не знам за твоето IQ, но мене ми изгледаш помалку арогантен, или можеби се лажам?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
A vo ovaa tvoja kniga Biblija,dali kazuvat nesto taa,kako Isus gi Pozdravuval Lugeto!??? So kakov Pozdrav,so koi zborovi!??? Изменето од Halid ibn Velid - 23.Март.2008 во 19:00 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |