![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 51> |
Автор | |||
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako toa mazite izneveruvaat? A SO KOGO? Znaci rezultat 0:0!
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Ne, ne e taka! 0-0 e ako nikoj ne izneveruva! Raeultatot e 1-1, 2-2, tri-tri, 4-4, 5-5 itd. P.S. Ne mi raboti trojkata na tastatura!!!!!!!! Изменето од којсумјас - 20.Март.2008 во 16:02 |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
moze da bide i 2:1,3:1,3:2,5:2......
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
ja igram 3+
ako veke pocnalo, nema da ostane samo so eden "pogodok". nekoj/a ke poentira poveke pati
![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
................zatoa sto toa im e vo krvta.................im tece vo venite..........toa prevarata...................
![]() |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Ееееех, да изневеруваа машките со други машки ќе беше во право, ама изневеруваат со жени!!!!!! А што е со нив? Нив не им е во крвта!!!! ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 20.Март.2008 во 17:55 |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Kako gledam po ulicive zenive se kako podvizni pokani za privatni zabavi isklucivo so vratovrska taka da dosta mazi ne mozat ni da sonuvaat da izvrsat neverstvo
|
|||
![]() |
|||
||
Ма не, то се они модерни, а машките што зјаппат во деколтеа се сељачишта!!!!!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Pa neka setaat goli i neka se lutat ako nekoj gi zeva
|
|||
![]() |
|||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
||
svashta, rekla kravata koga go videla krokodilot kako plete na granka i si zaminala
![]() |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
.........pa jas tvrdam.....100% deka nie zenite sme vinovni za sekoja prevara..........AMA NIE KOGA SAKAME......SAKAME SO DUSHA I SO SRCE.........E TUKA NEMA PREVARI............
![]() |
|||
![]() |
|||
||
.................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |