![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 51> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а,... зошто женските изневеруваат
![]() |
|
![]() |
|
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
ova ti e duso tema bez kraj .... na sekoe zosto imas zatoa sto , sekoj so svoj "izgovor" zasto i kako ali e mnogu tesko da se usoglasat dvete strani
![]() btw : neka mi kaze nekoj od licno iskustvo, nevazno masko ili zensko , zosto izneveril ??? ![]() Изменето од TafTabiT - 07.Февруари.2008 во 21:40 |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
и во едните и во другите има секакви....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
TAKA E,SE SOGLASUVAM
|
|
![]() |
|
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
nikoj ne rece deka samo zenite se krivi no te molam ........ " zosto maskite izneveruvaat " ........
zenite se cvekenca za mirisanje ![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Ima nekoi mazi na koi sto ednostavno toa im e vo krvta, ima i takvi zeni i toa e toa..nemoze covek nisto da promeni..moze i da se ozeni i da bide se ok i brakot da cveta ama toj pak ke si svrlja kako i uvek...
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ova ne e devojka shto te saka |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
,................ma ne be antony................vo pravo si................nie zenite sme za sve krivi....................
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 15:54 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
KUTRITE VIE ZAPOSTAVENI!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 15:56 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
zosto izneveruvaat? Pa zatoa sto razmisluvaat so dolnata glava a gornata voopsto i da ne ja koristat
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Onoj sto ne go biva za nadvor ne go biva ni za doma
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Sto povrke da dodadam...istite oie zborovo sakav jas da gi napisam..SEKOJA CIST bibce...RAZMISLUVAME 100% ISTO NA OVAA TEMA ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |