IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 51>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 13:23
а,... зошто женските изневеруваат изненадување
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:38
ova ti e duso tema bez kraj .... na sekoe zosto imas zatoa sto , sekoj so svoj "izgovor" zasto i kako ali e mnogu tesko da se usoglasat dvete strani

btw : neka mi kaze nekoj od licno iskustvo, nevazno masko ili zensko , zosto izneveril ???

Изменето од TafTabiT - 07.Февруари.2008 во 21:40
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:37
 и во едните и во другите има секакви....
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:33
Originally posted by TafTabiT TafTabiT напиша:

nikoj ne rece deka samo zenite se krivi no te molam ........ " zosto maskite izneveruvaat " ........

zenite se cvekenca za mirisanje

TAKA E,SE SOGLASUVAM
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:32
nikoj ne rece deka samo zenite se krivi no te molam ........ " zosto maskite izneveruvaat " ........

zenite se cvekenca za mirisanje
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:17
Ima nekoi mazi na koi sto ednostavno toa im e vo krvta, ima i takvi zeni i toa e toa..nemoze covek nisto da promeni..moze i da se ozeni i da bide se ok i brakot da cveta ama toj pak ke si svrlja kako i uvek...плазење
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:04
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Zatoa shto devojkite losho postapuvaat so nas. Ne zanemaruvaat, ne ni posvetuvaat dovolno vnimanie, ne ni davaat da gi dopirame, demek kja mi ja rasipesh shminkata ili frizurata, zanesh li kolku vreme stavav puder ili karmin ili stoev pred ogledalo da si ja namestam frizurata???, shto ti pagja na pamet??? vecherva neshto me boli glava, nemoj sea pred menzis sum, (aj utre, aj zadutre, aj sledniot mesec)... se pravat vazni, mislat deka svetot se vrti okolu niv,
povazni im se drugarkite, ne izleguvaat koga kje gi pokanish-te nemozam sea, te aj utre mozda- - sve sakaat da bide po nivno - sve neshto se nechkaat. I posle se chudat koga kje vleta nekoja druga na nivno mesto koja saka i moze- sega, vednash i odma

ova ne e devojka shto te saka

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:29
,................ma ne be antony................vo pravo si................nie zenite sme za sve krivi....................голема%20насмевка
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:19
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 15:54
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:04
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Zatoa shto devojkite losho postapuvaat so nas. Ne zanemaruvaat, ne ni posvetuvaat dovolno vnimanie, ne ni davaat da gi dopirame, demek kja mi ja rasipesh shminkata ili frizurata, zanesh li kolku vreme stavav puder ili karmin ili stoev pred ogledalo da si ja namestam frizurata???, shto ti pagja na pamet??? vecherva neshto me boli glava, nemoj sea pred menzis sum, (aj utre, aj zadutre, aj sledniot mesec)... se pravat vazni, mislat deka svetot se vrti okolu niv,
povazni im se drugarkite, ne izleguvaat koga kje gi pokanish-te nemozam sea, te aj utre mozda- - sve sakaat da bide po nivno - sve neshto se nechkaat. I posle se chudat koga kje vleta nekoja druga na nivno mesto koja saka i moze- sega, vednash i odma

KUTRITE VIE ZAPOSTAVENI!!!

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 16:48
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 15:56
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 16:01
zosto izneveruvaat? Pa zatoa sto razmisluvaat so dolnata glava a gornata voopsto i da ne ja koristatсмеење
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 09:58
Onoj sto ne go biva za nadvor ne go biva ni za doma
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 08:26
Originally posted by bibce bibce напиша:

zasto izneveruvaat..................najverojatno deka toa im e vo genite.vo krvta(sekoja cest na isklucocite)

no ne velam i deka zenite se neverni.............ohooooooo........sepak i nie sme samite krivi zasto maskite izneveruvaat........ako zenata ne mu dade povod na mazot on nikogas nema da i se pusti prv............

kako mackata..........ako mrdne so opaskata odma macorot ripa............toa ti e isto...........голема%20насмевка

Sto povrke da dodadam...istite oie zborovo sakav jas da gi napisam..SEKOJA CIST bibce...RAZMISLUVAME 100% ISTO NA OVAA TEMA  големо%20гушкање DO TEBE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.