![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 1402> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reche zajacheto
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Is , kokosko !
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Deka se me boli , u pm pak nastinuvam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Boli me dusa idem da se rasturim sa nekojim rasturenima ispod bandere sto stoje
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
sakam da kazam ako ne e kazano ke ispadne ne kazano ako samo kazesh i nedokazesh ke izleze nedoiskazano e sega zoshto samo da kazeme i ne doiskazeme koga moze da kazes i toa da bide kazano no ne ne doiskazano tuku iskazano na kazanoto od predhodno koe po4nalo samo da se kazuva a ne doiskazuva za da bide kompletno kazanoto.....
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DEKA ....SE VRATIV
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека животот некогаш не е фер,... исто сакам да кажам дека не знам како да тешам некој ??
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ja dobro znam kako da utesam nekoj....samo sto tesko koj mene da me utesi......
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам исто што и блеки......ма коа ке дојде време за утеха џабе везат никого не рецкам ни 2%.....торко сум
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека личноста што треба да ја тешам многу ми значи,... а јас едноставно немам зборови
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
....sakam da kazam....dobar den.............
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
sakam da kazam....dosadno e...vremevo
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
pa mora li sekogas koga ke gi izbrisam prozorcite da zavrne
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека уживам
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |