![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 959> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas sum mnoooogu srekjna...ne znam zoso....onaka:-))))))))
![]() |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Denes e ubav den,ne sum premnogu srekna,no dovolno e i ova cuvstvo sto go imam!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Me utepa vremeto vo Mavrovo,koja depresivnost:(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Pa so znam, nekako nedelnicki mi e, sve me mrzi da praam
![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
jas malce se poremetiv, i ako prodolzam da ucam trajno kje se poremetam
auu, pa i jas vo nedela sum obicno neraspolozena, ali denes bev srekjna zaradi ubavi raboti so se slucija vcera:-)). a stvarno atmosferata vo nedela e preterano depresivna...:-/, uh, mrazam nedela:-)) p.s. Abe utre e ponedelnik!!!! |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sunce izlazi i zalazi sve je kao i obicno kada o tebi ne razmisljam stvarno se osecam obicno RIBLJA CORBA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
dobro se custvuvam denes...nemam negativa vo mene...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
SAMO DOBAR NEDELEN ODMOR I Imam energija za cela rabotna nedela
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
nedela je den koga gi polnam bateriite
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bogami
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
denes sum super raspolozena.
![]() |
|
sm
|
|
![]() |
|
a ? ama sigurno lavice dobro si se odmorila i ti ?
|
|
|
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Mi prijase vikendod,denes sum dobro raspolozena,a po utroto se poznava denot neli?!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
sigurno bese nekade na piknik no neznam kade vrnese celo vreme |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |