![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 519> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 31.Октомври.2007 во 15:20 |
ЕЈ ТЕТЕ ЈА ПА С ВИДЕХ ДЕКА СТЕ ТУКА БИЛЕ ЕМ....
АЈ ДА ВЕ ПОЗДРАВАМ И ТУКА...
НЕКАДЕ....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
? ? ? |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
ne mislev na k*rvolina...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Karolina ? Ne be, ednas se razminav so nea i se zgroziv od nejzinoto paranoicno zagleduvanje kriejki go liceto pod kragna da ne ja poznae nekoj, sto si milsli koj k*rac e ona...smrdla...
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
a tek krinolina?
![]() |
|
![]() |
|
Svaka suknja meni je ko vrata ka rajuuuuu
|
|
![]() |
|
i pitam se pitam...
![]() |
|
![]() |
|
Sta ce nama onaduvacima, kucaaa !
|
|
![]() |
|
ne si bezdomnik?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ondak ke si odam kon dom
|
|
![]() |
|
definiktivno bez Djaki nema nisto...aj koga ke dojde da procita ova i neka se raduva
![]() |
|
![]() |
|
tuuuu i coveceto ozivealo
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Aj Da Ve zirnam
Zdravo Cuci
![]() I ovde nema nikoj:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
mnogu golema aktivnost:))
coveci prosto neverojatno:))).. aj dobar den od mene
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |