![]() |
|
Web browsers |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
ALBATROS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Март.2009 во 23:29 |
NAJVEKE MOZILA FIREFOX I OPERA.oPERATA MI E NA MAKEDONSKI.A EVE DENES BAS GO INSTALIRAV ZA PROBA SAFARI I MNOGU MI SE SVIGA.EDNOSTAVEN E LESEN I E UBEDLIVO NAJBRZ OD SITE DRUGI BROWSERI.PROBAJTE GO.
Изменето од ALBATROS - 20.Март.2009 во 23:30 |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И кај мене е така Mozilla Firefox 3.0.5 им е претарно нешто имаат заебано така да IE Rulzz
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Последно Фаерфоксот ме заебава , 3 ката не им е добро оптимизирана баш
споредив со Експорерот 7 ката со ист број отворени табови експлорерот е
побрз.
Eве и слика за споредба ![]() |
|
![]() |
|
fanta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
jas go koristam firefox megutoa go instalirav i safari pa mozam da kazam deka i safari e ok. glasav za firefox
pozdrav |
|
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
|
|
![]() |
|
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
i naj shpijonski ![]() ![]() ![]() za brz brz e, ama nolgu transparenten |
|
![]() |
|
Desert Eagle ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Jas gi imam Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome i mozam da kazam deka Google Chrome e najdobar i najbrz.
pozz |
|
CS Pro Player
|
|
![]() |
|
GodFather3 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
A be staj te si Opera da ve vidit gospod, kakov IE, kakov FF.Podobro nesto od opera nema, si ima i ntergriran torrent engine 10 pati postabilen e i od IE i od FF,ne go preopteretuva procesorot i ne zafaka mnogu ram kako FF.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
eve mu napraviv download na ff 3 Betta 5 ali ne ostavi da go stavam google toolbar not comparable, dosega cini, ke vidime ponatamu.
|
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Internet Explorer e srahje samo Mozilla Firefox
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Gavolce - 28.Април.2008 во 12:31 |
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
pa dobro je i toa, zavisi koj kako ke se navikne, primer nekoj saka FF, nekoj i kolku da je dobra ne saka FF.
|
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
Mozilla Firefox normalno
|
|
![]() |
|
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
opera momci
iako i firefox-ot ne e los a IE - nikako |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
definitivno FF duri i najnovata verzija na IE ne mi se dopaga
Изменето од Tattoo Beauty - 14.Април.2008 во 20:42 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Џабе да се збори!! Пробај FireFox, пробај Opera и нема да ти текне за IE . Само како додаток, подобри се помеѓу другото што ги напаѓаат помалку вируси, затоа што сите го користеа ИЕ, па малку се пишуваа вируси за Firefox и другите. Ама како што е се попопуларен Firefox, оваа предност брзо се топи, ми се чини!!!!! За среќа Firefox си има низа други предности!!! Пробај па ќе видиш!!!! Па бесплатен е , немај гајле!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |