![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | ||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Март.2008 во 18:50 |
|||
знам,.......
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sekundi bea vo prasanje ![]() |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
|||
сега ми кажуватеееееееее ![]() |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
taka nekako bese ![]() ![]() |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|||
...МОЖЕБИ ПЕЕШ НЕШТО .....ПА ТИ ПАДНА ЖАЛ....!!! ![]() ..НЕ ПЛАЧИ МИЛО ЛИБЕ НЕ ЖАЛИ... ЈАС ПАК ЌЕ СЕ ВРАТАМ.... ![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
|||
зошто сега сами ми течат ??
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
se slozuvam
![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
NE!!! ako te natera da zaplaces, a po priroda ne si placka, znaci razbudil silni cuvstva kaj tebe.
Ubavi ili neubavi, silnite cuvstva se potrebni!
|
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
![]() |
||||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|||
Placev cel den zavcera ,mislev na mojata pocinata drugarka , lani na toj den ja vidov posleden pat , uf...............mnogu mi e tesko koga ke se setam , mi nedostasuva
|
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
...i koga si pre-pre-sreken/na
![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|||
Solzite doagaat koga ti e tesko na dusickata..
|
||||
![]() |
||||
strawberry ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|||
Јас бев многу голема плачка...точно! многу ми беше подобро откако ќе се изнаплачев ама што после тоа?...проблемот за кој сум плачела не поминал...а јас само имам отечени очи и јака главоголка...веќе не плачам...
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
Solzi soleni
solzi proleani bez nekoja polza po nekoja solza covek da go karakterizira i toa smeenje i solzi edno bez drugo neodi - da mozit da se sporeduva |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |