![]() |
|
Горан Славковски |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Ноември.2010 во 03:59 |
Моментално во дублираштата екипа на Бохум
Изменето од емил - 01.Ноември.2010 во 03:59 |
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Каде е овој
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
nina``` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Затоа Горан Пандев што го фросират не го бива Точно |
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
честитано му е од цела планета друже, ич да не се секираш за тоа
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
vazi druze cestitaj mu od mene za titulata na Berluskoni
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
не знам од кога англичанец е спремен да шитне нешто и да не земе титула, кога знам дека тие ако треба на работа нема да идат, али нивинот клуб ќе биде првак...
|
![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
pa druze vidi vaka ke ti objasnam kratko i jasno pa berluskoni umesal prsti
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
никако не можам да сфатам како може Титуа у Лига ШАмпиони да биде глупа работа, али ај може ќе ми објасниш ти сеа друже у другиотв пост
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NE SAMU IDAT U MINUS(BODOVI) TOLKU NISKA GLUPA STRAMOTA ZA EDEN GOLEM TIM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
у право си, али се држат за титули (као Лига Шампиони титула), и некако не паѓаат надоле мајката
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ABE IMA NEKOI TIMOVI KOJ VISOKO LETAA KAKO MILAN JUVENTUS AMA NEKAKO NISKO PAGAAT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Интер се покажаа оваа година како што се покажа лани Ферари во Канада (без конк*ренција)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mislam deka nema potrba da gledas do godina se e veke videno a ti ke cekas duri cela godina
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
ziti klubot |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |