![]() |
|
Koj интернет прелистувач го користите? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Јануари.2011 во 23:09 |
|
Ете видиш ти работиш со тоа и потребно ти е за работа, тие што не работат со тоа ќе слушнат нешто и одма велат дека тоа е најдобро. Јас работам со графички дизајн и припрема за печат, па затоа потребен ми е било кој пребарувач. |
||
![]() |
||
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Прво пред се, работам со веб дизајн, и моментално нема замена за мозилата за девелопери. Второ, хромот сеуште не е напраен ко шо треба, јесте да е брз, ама има одредени проблеми со јаваскрипт и слични работи и не работи сеуште 100% сигурно Трето .. Поради кеширање на сајтовите, некогаш се случва да се избуричкат многу од работите, независно од прелистувачот, и не само ради кеширање туку ради многу работи .. И стално најдобар тест е да го отвориш сајтот со друг прелистувач да видиш дали е до прелустувачот проблемот или до сајтот :) И ред други работи шо се слични на овие, а немора да се користат тие два шо ги препорачвам, можи и било кој .. И не се користат двата нонстоп, туку едниот се користи 5% од целосното користење на компјутерот :) |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
Ете видиш јас бев прв поборник на мозилата ама кога излезе ИЕ 8 мислам дека нема подобро, а на сето тоа мислам дека не сум многу стар ![]() Ова беше најдобронамерно, немав во план да нападнам или навредам некого, само смртно ме интересира што добивате ако користите повеќе од еден интернет пребарувач? |
||
![]() |
||
b1ljana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
Google Chrome го користам најмногу.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Мозилата ми е најдобар, другите ретко ги отварам. Изменето од Анастеа - 29.Октомври.2010 во 18:10 |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Интернет Експлорар
|
||
![]() |
||
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
Opera.
|
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Опера најчесто
|
||
![]() |
||
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
|
Користам претежно мозила, а некогаш ми се случва и Chrome да користам. Интернет експлорер не ми е многу по ќеф, макар шо последната верзија е многу подобрена за разлика од нејзините претходни, али нема адони, нема некоја флексибилност на истиот, али луѓето шо се навикнати тешко да се одвикнат од него (зборам за постарите генерации). Не дека не чини, али има и подобри од него, зато ви препорачвам да пробате барем Chrome :)
|
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Зошто ИЕ е ѓубре ?
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
ИЕ е ѓубре ![]() а за мозилата можи пак да ја преинсталираш и да го видиш Господ ![]() јас користам Мозила ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Internet Explorer користам јас
|
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Порано го користев само мозила и подобар ми беше, но нешто зезнав и сега не можам на овој компјутер преку мозила сега само Internet Explorer и за него гласав
![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
XStrongAngelX ![]() Сениор ![]() ![]() секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
|
e tocno kakva ti e srekata toj prelistuvac si go otvoras
![]() ![]() |
||
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |