![]() |
|
Градска кујна |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Април.2010 во 22:58 |
Имаа ефтин чоколаден пудинг. Порција 20-25 денари... но последниот пат кога се качив на 3 кат од ГТЦ, беше затворено а внатре мајсторите реновираа нешто. Ќе работи ли повторно?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не знам...
Не сум била до сега... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
lavurovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
zdravo dali nekoj/a mozi da mi napisi recept za salde niqoise na francuski jazik fala od napred
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Јас бев денеска. Храната мнооогу ми се допадна. Има многу голем избор на јадења, со месо, без месо, чорби, супа, секакви салати, за секого по нешто.....
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сте биле ли таму????? Како ви се допаднала храната која се нуди???? |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |