![]() |
|
Крај на врска |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Август.2010 во 18:16 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
се нашалив де
![]() |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
не. мислев да се подсекjаш дека воопшто си жив. |
|||
![]() |
|||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
||
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
а кога се подсекjаш постоjано? мазохист си? |
|||
![]() |
|||
||
крајот си е крај,каков би можел да биде сем болен? без разлика дали оставаш или те оставаат-сепак боли... времетраењето на болката е различно...или ќе те боли помалку или ќе те боли секој пат кога ќе се потсетиш
|
|||
|||
![]() |
|||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
||
kraj....... se zavisi od odnosot megju partnerite koi go gradele vo tekot na vrskata i posle kakov ke bide ...... shto ke poseesh toa ke si ozneesh
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Секако дека те разбирам Биби ![]() ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Интензитетот и квалитетот на врската се пресудни за времетраењето на болката после раскинувањето,должината на врската не е пресудна според мене.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
||
e sega pa i ti pa... ![]() ima edna izreka koja (kje ja preinacam za da ne bidam premnogu vulgarna) veli "kakvo sakanje-takvo sekjavanje" ![]() ![]() ima vrski koi duri i sum gi zaboravila deka postoele nekogas,ama zatoa pak ima nekolku sto kje gi pamtam zasekogas... se zavisi od kolicestvoto ljubov vlozeno vo vrskata...sto pogolema ljubov-podolgo sekjavanje ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
у јбме...ја сам ти некој исклучок кој спаѓа во загрозен вид на оние на кои им требаат само неколку секунди после раскинувањето т.е. само коа ке се тргне погледот од чупето , да заборават дека биле во (некаква си) врска со неа...
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Се се учи,се се враќа, се се плаќа
ама не се заборава,колку и да помине. |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
од прилика месец дена сум без таа дрога... ![]() од грешките се учи,сега знам што треба,а што не ... |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |