![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 42> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Август.2013 во 22:35 |
Онаа Николија од Survivor станала пејачка
![]() ![]() ![]() туку што беше таа пред Survivor по професија? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На Ава изгледа во погоден момент и тргна со киксовите,па се промени ситуација
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Е беше....изгледа!
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Survivor без Ава не би имал никаква смисла.
![]() Туку едно само не ми е јасно. Како испадна Ава да биде фаворит на публиката кога секоја недела како фаворит со најмногу гласови беше Владо, па на второ место Станија... значи буквално секоја недела Владо беше прв и за на крај да излезе Ава дека има најмногу гласови ![]() се ми мириса дека ова со гласовите беше наместено и добро изрежирано. ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Да не остане незабележано во историјата на Величенствената Ава:
"Lijepo je vidjeti ženu u 40-ima,koja je kroz sve te godine sačuvala dostojanstvo i unutrašnjost svake žene,to jest da je i dalje djevica..jer u ovo vrijeme kada je sve puno zla,loših ljudi i trudnih cura prije 18-e,ona je ostala dostojna sebi i ja joj se divim..i mogu kazat,DA SU JOJ DJECA SIGURNO PONOSNA I SRETNA ŠTO IMAJU TAKVU MAJKU" ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Демек многу интересни беа, уште за гледање
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ја како да немам телевозор дома
куку мајке |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Заврши..."плавушо"
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Ja ne sum plavusa ama aj da prasam....Survivor zavrsi
![]() |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ава пресече: Влада победник на VIP SurvivorВладимир Вуксановиќ е новиот победник на реалното шоу VIP
Survivor и тоа токму поради Ава Карабатиќ која како фаворит на публиката го даде
пресудниот глас и на Влада му донесе награда од 50 илјади евра.
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Победник според гласовите од публиката АВА КАРАБАТИЌ ....
![]() ![]() ![]() Инаку Владимир Вуксановиќ освои 50 000 евра (ама немаше да ги освои да не беше Ава, види фото)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvite trojca finalisti poznati Sebastijan, Vlada i Milan.
Cetvrtiot ke go doznaeme vecerva, verojatno ke bide Nikola...od ovie trojca shto ostanaa nikoj ne zasluzuva da odi vo finale pa ni Nikola ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Ава не е во финале???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konecno izleze
![]() Krivo mi e sto izleze Aleks, no i bez da go pobarashe toa od plemeto ke ja izbrkaa. Neka pobedat Vlada ili Milan ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |