![]() |
|
Одмазда, за или против ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Март.2014 во 01:08 |
Nitu mene ne bi mi bila mirna dusata....odmazdata e zlo a zloto nosi uste pogolemo zlo ...im go ostavam zloto i losoto na tie koi se takvi
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Protiv...
..ima koj da vraka za sekoe loso delo na nekoj so koj si bil covek i si go sakal/a a toj/taa vrakatile so zlo ili nanele nepravda .... Bog si e golem i toa e negova rabota ne e nasa na obicnite smrtnici.... |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Мене не би ми била.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne,...samo dushata ti e ....pospokojna!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Викаат дека била добра. Кој ја пробал знае.
А може и да е слатка а? Како Несле со лешници?
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
против...
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Ljubovta ne znae za odmazda, ako znae - toa ne e ljubov! toa se loshkovci ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
loskovci
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Абе дечки... памтете вие.... тоа нејзе и ја крева цената, несвесно си покажувате дека сте поразени и тоа ве боли, и се правите ситни души со тоа што не заборавате... као демек сеуште ве боли...... Гони ја таму...
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() И јас никогаш ... не .... заборавам |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Јас никогаш не заборавам.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Баш така...ако веќе сакате одмазда,ова е најдобар начин! ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
најдобра одмазда е да си продолжиш со животот и да си најдеш подобра
(кажано од одмаздољубив човек ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
imam zelba
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |