![]() |
|
Каков мозок имате |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Октомври.2008 во 00:13 |
mozok niz koi setaa milion zaludni misli na eden budala
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Pa kakov i da imame drugi ni go koristat.
|
|
![]() |
|
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
pa da receme dosta racionalen. go nema koga e potreben a go ima koa najmalku treba...
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Бистар и функционален. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Na mojot mozok moze duri i filmadzijka da mu pozavidi....
snima kadri,..brzi tarantinovski sceni,.,trileri....horori.... k'o hollywood-ski reziser.. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Funkcionira 300 na cas i me napagja so misli i idei samo koga e najmalku potrebno i negovoto ucestvo togas mi ja oteznuva situacijata.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga mi e najveke potreben mi otkazuva, a prv e za salonski mudrosti
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Na mesto.
|
|
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
nedozrean!
![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Mal mozok imam.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Niknala treva zelena niz livada nevina
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
мозокот ми е супер, напреден модел,
само јас не знам како да го работам, па останува претежно неискористен. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
uf samo da mozev vaka kako marco delete all ke beshe super,posebno narednava nok... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |