![]() |
|
Принципи и нивно кршење |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |||
Oko_okO ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Април.2008 во 16:59 |
||
Не смее да се прекршат принципите а истите треба да се донесат од страна на учениците и сами да знаат дека не Заслужуваат повеќе од 1, а не да трчаат кај мама и тато
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ДОБРА НОЌ, И ПРИЈАТНИ СОНИШТА...ЈАС ИМАМ СЕКОГАШ ДО СЕДМИ ЧАС...ТАКОВ МИ Е РАСПОРЕДОТ.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..zvonceto zvoneshe....odam na spienje...leka nok...i prijatni sonishta...za nekoe pokacuvanje...i pocituvanje na principite...od dadeniot zbor...od vladata...
|
|||
![]() |
|||
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
||
ДАААААА...ПОТПОЛНО ИСТОТО ГО МИСЛАМ.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...se razbravme...
|
|||
![]() |
|||
||
Извини, лошо сум прочитал, не догледувам изгледа...јас прочитав- моли бога да ме запознаеш.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
...lesno...nema da me zapoznaesh...iiiii na seminari...ne zbori za forumov...
|
|||
![]() |
|||
||
А ШТО АКО ВЕЌЕ ГО МОЛАМ БОГА?
|
|||
![]() |
|||
||
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...moli boga da ne me zapoznaesh...posle sveki ke palish da se k*rtulish od napast prosvetarska... veleshe edna koleshka...pred da odi penzija... |
|||
![]() |
|||
||
ФАЛА БОГУ, ЗНАМ ДЕКА НЕ СИ МИ ДУШМАН И БЕЗ ДА МИ КАЖЕШ...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...pa ne sum ti dushman...da te vikam vo svetot na prosvetni jadnici... tamu sekoj sam si doaga...ednash... a teshko zaminuva do penzija... |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
МИСЛАМ ДЕКА НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ ИЗВИНУВАМ(ОКОЛУ НАЧИНОТ НА ИЗРАЗУВАЊЕ). ВО ПРАВО СИ ДЕКА ВО МНОГУ НЕШТА, АКО НЕ ВО ПОТПОЛНОСТ СЕ СОГЛАСУВАМЕ...НО НЕ ГО ЗАГАТНА МОЕТО ПРАШАЊЕ- КАКО БИ ПОСТАПИЛ? |
|||
![]() |
|||
||
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...dobro dojde ...vo klubot... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |