![]() |
|
Обетка на машкото уво? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ok e da se ima mengjuska na uvoto ili pirsce interesno izglea u sekoj slucaj..
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Mislam deka obetka na maskoto uvo e normalno samo dobro da mu stoi
|
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
...за мене е ок .
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Право на избор е тоа, а за вкусовите не се зборува, не значи дека ако тебе не ти се допаѓа на сите не треба да им се допаѓа! Најбитно е да му се допаѓа на човекот што ја носи!
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
OK E ALI NA MU STOJAT NA SEKOJ.
|
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Кој каде сака нека става обетки...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da,ako stoi ubavo na ush*te i glavata..zoshto ne??
Mojot sin ima dve-na dvete ushi ![]() nikakov problem,nitu pak zabraniv koga gi stavashe. Gi nosi veke 6-7 godini. Jas imam 3 obetki na ednoto i edna na drugoto uvo... izdupeni...upm.... ![]() Изменето од mamma - 18.Јануари.2008 во 18:34 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
пред две години дечкото ми направи со канела две дупчиња на уше, и тоа на сред улица, луѓе се чудеа, а тој самиот имаше неколку обетки и многу го личеа, ги извади па сега го убедувам да ги врати
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
што треба прашајте
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
bravo za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сериозно Несериозен.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
seriozen si stanal
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Не, сега не ја носам и обетката веќе 9 години.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |