IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ги откажеш цигарите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ги откажеш цигарите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 26>
Автор
Порака Обратен редослед
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 16:10
taka sto ke pusis 3 kutii na den i toa marlboro crveno vo tetovo praveni
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:08
Јас скоро две години не пушев, и сеуште се прашувам како успеав...
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 11:36
gi ostaviv so sudni makiсмеење veke 5 god i mislam deka nikogash poveke ne bi zapalila........голема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:18
cuvaj gi plukkata podaleku od niv
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:14
Чувај ги рацете подалеку од нив

Изменето од Lithium - 05.Јануари.2009 во 15:14
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 14:33
Pusenjeto ne e zadovolstvo.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:46
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

mamamd, zemi ja vtorata varijanta

...neeee...ostanuvam na stavot...sekoe zadovolstvo se plakja...намигнување
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:44
јас искрено не знам како ви се пуши... ми се гади кога ќе поминам од задните скали нашколо, или кога ќе поминам низ некој кафич... [:-&]

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:25
mamamd, zemi ja vtorata varijanta

Изменето од becenevem - 05.Јануари.2009 во 13:26
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:05
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.

...газење%20од%20смеење mislish deka sme budali bash togash da gi otkazeme...изненадување
nedaj boze...ama u inat na RAKOT...jas za inat togash duplo kje pusham... za da izbega rakot de...голема%20насмевка

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 10:53
јас ги откажав еден месец и пак почнав да ги пуша
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 10:49
1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.
2.Pusete kolku sto mozete poveke,po moznost 3-4 kutii, zabrzajte ja rabotata.
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 03:18
Veke 1 mesec se mislam kako da gi otkazam i nikako da smislam pa si rekov daj da vidam da ne imaat nekoj sovet na forumov...ali nisto..
Kako da gi otkazam koga celo drustvo mi se pushaci i kako ke bide, treba od doma da ne izleguvam. Se imam probano ednas pred 1-2 godini ne pusev 2 meseca ali pocina eden drugar i pak propusiv . Nemozam da zamislam da idam na kafe i sl so drustvo i site vadat cigarire a jas ne palam .. ah samo se tesham so toa da gi poskapat kolku sto e mozno poveke da nema pari za cigari i da zabranat na mn lokali pusenje i sl.. mozebi toa ke mi pomogne   
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 23:19
NE GI OTKAZUVAM BE .... NE SE OTKAZUVAM OD NIEDNO ZADOVOLSTVO .... ZA INAET ..... не%20зборувам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.