![]() |
|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 26> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taka sto ke pusis 3 kutii na den i toa marlboro crveno vo tetovo praveni
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Јас скоро две години не пушев, и сеуште се прашувам како успеав...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
gi ostaviv so sudni maki
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
cuvaj gi plukkata podaleku od niv
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Чувај ги рацете подалеку од нив
![]() Изменето од Lithium - 05.Јануари.2009 во 15:14 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Pusenjeto ne e zadovolstvo.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...neeee...ostanuvam na stavot...sekoe zadovolstvo se plakja... ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
јас искрено не знам како ви се пуши... ми се гади кога ќе поминам од задните скали нашколо, или кога ќе поминам низ некој кафич... [:-&]
|
|
![]() |
|
mamamd, zemi ja vtorata varijanta
Изменето од becenevem - 05.Јануари.2009 во 13:26 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ![]() ![]() nedaj boze...ama u inat na RAKOT...jas za inat togash duplo kje pusham... za da izbega rakot de... ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
јас ги откажав еден месец и пак почнав да ги пуша
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.
2.Pusete kolku sto mozete poveke,po moznost 3-4 kutii, zabrzajte ja rabotata. |
|
![]() |
|
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Veke 1 mesec se mislam kako da gi otkazam i nikako da smislam
![]() Kako da gi otkazam koga celo drustvo mi se pushaci i kako ke bide, treba od doma da ne izleguvam. Se imam probano ednas pred 1-2 godini ne pusev 2 meseca ali pocina eden drugar i pak propusiv ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
NE GI OTKAZUVAM BE .... NE SE OTKAZUVAM OD NIEDNO ZADOVOLSTVO .... ZA INAET .....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |