![]() |
|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
За секого важи она ајде прв пат ми беше но во тетовирањето некако ова не се признава,уште гледам и споредува некои тетоважи со моите па не сум знаел дека во тетовирањето имало -ЕЈ ИЗВИНИ ОВА ГО ЗГРЕШИВ АМА ЗАТОА ОВА СУПЕР МИ ИЗЛЕЗЕ- ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
...најозозбилно мене некој онакво нешто да ми нацтра намене
||
![]() |
||
|
Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од мака ![]() ![]() ![]() [/QUOTE Totalna poddrska Igi,utre ke se pofalamn so moite tetovazicki ama ocekuvam i Fala
![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
извинете шо ви се мешам во муабетот ама кој ја црташе ова тетоважа???
![]() ![]() ![]() ...а за тој шо ја црташе ова тетоважа ке му купам блокче за скицирање за да се поднаучи да црта
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од мака ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Преместени се во друга категорија значи ако ставаш слики ставај овде
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3915&PID=313880#313880 Иначе ке морам да преместувам ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
savage ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
abe ako si gorgd od toa ostavi ja sporedbata pa neka kazat drugite ...ili se stramis
kevidam sega dali tie sto gi stavam ke gi brises ako ne ti e sram ostavi gi slikite ne se pravi....... bidi maz jas sum tuka i ne se bunam za mojata slika |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Преместени се во таттоо сликички овде http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3915&PID=313880#313880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:18 |
||
![]() |
||
savage ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
zosto gi brises slikite be ostaj gii neka gi gledat ne gi brisi imam uste slkliki sega eden tigar od 2006 tvoj ke poratam malce e radioaktiven ama.... |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Што е ова споредуваш моја работа со твоја
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе како што гледаш јас сум горд на секоја слика која сум ја изработел бидејки за своето време изгледала најдобро ![]() Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:04 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |