![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 62> |
Автор | |
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas cudno nimfomanka
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mene sekogas mi se smeat koga nekomu mu velam deka go sakam
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Uhh kolku ubavo se osekjam sega,pa retko chovek moze da najde vistinski prijatel
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Toa ne se vika samo na decko ili devojka.Na svoite roditeli,na sestra,brat,na drugarka.Eve jas na drugarkami renata sega ke i kazam po koj znae koj pat TE SAKAM RENI
![]() |
|
![]() |
|
me haces falta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
OVOJ ZBOR GO IZGOVARAM MAX 10 PATI VO DENOT I TOA OD SRCE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
I JAS SE SAKAM
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Volim te budalo mala
za tebe sve bih dala, a ti za uzvrat nista dok ti pevam serenade, zato umri gade na kraju balade! ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
mrazam ligavenje...ako nekogo sakam go pokazuvam toa so dela.... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Многу често...мноооогу често
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
koga treba i prema licnosa sto ja sakam go izgovaram inaku ne
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Да да...добро мислиш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Z TEM ova mislam e na francuski hahaha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Го изговарам само кога го мислам...бидејки ако го кажувам постојано го губи своето значење...
Инаку...Те сакам го користам често..бидејки го кажувам на сите што навистина ми значат(најдобра другарка,сестра ми,мајка ми,татко ми) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |