![]() |
|
Што е поиритирачко од лабав ластик на чорап |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da odish na mochanbje,...i da ne mozesh da go zatvorish patentot...a si negde na svadba ili slichno.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
a ja snema kibrit ili upaljach.. ke treba glava da se miesh
a ako nemash topla voda pa... so ladnaaa ![]() ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
togas komotno na glava ke si go turis i ke si pobaras kibrit
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
има и поеритичко од тоа:да имаш бензин да немаш кола |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
da imas kola a da nemas benzin vo nea
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
школото е поиритачко од лабав ластик
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
|
Ovie glupi gringosi okolu mene.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
znaesh kako gi kaznuvaat doma bubalicite??? - nema edna nedela uchenje!!! < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
![]() |
||
|
имаааа....како немало
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ima ima
labav lastik na desnata labav lastik na levata i labav kondom... ili pak spiralata da klapa... da ima lufta.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> ( za ova poslednoto mislev kaj zhenite ) ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> Изменето од DDarko - 18.Декември.2009 во 17:42 |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
ллелее леле ![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
два лабави ластика
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Хммм...
Кога типацот после посетата во веце, заборавил дека е машко, и не го кренал капакот од шољата, па се измочал по капакот и перем парче направил, а потоа и заборавил вода да пушти, па смрди труе на мочка... ![]() ![]() И има уште бајаги вакви... ![]() Изменето од tiggy_sparrow - 18.Декември.2009 во 17:08 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |