![]() |
|
ВЕЛИГДЕН-Радост и верба во животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aha ubavo....
no mene me interesira sto e SVETA PRICHEST? |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Toa sto ne "ceka" e ljubov,ljubovta e univerzalna, nema moja, tvoja... |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
![]() ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
|
I sto pravite na svetata prihest?
Mislam deka bly pisuvase ednas no zaboraviv. Ne e na odmet, da ni pisete povtorno. Da znaeme sto ve ceka za nekolku dena ![]() |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Рушка
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
So radost ja cekam svetata pricest |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Постиш ли ти Рушке? ![]() |
||
![]() |
||
|
Prekrasna tema za najgolemiot hristijanski praznik, RADOST VO SRCETO NA SVETATA PRICEST i naj ubav hristijanski pozdrav HRISTOS VOSKRESNA, NAVISTINA VOSKRESNA
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Омер, не изигрувај Далај Лама, оди на Рзговори те очекува прашање
![]() П.С. Да, те бидува за модератор, имаш знаење, трпеливост и добра волја. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
хехе те бидува..патем мислам дека ниту јас ниту марија магдалена нема да се препукува тука..барем за мене ова е нормален разговор...девојката си праша јас си кажав
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Гледам дека сите борци сме онлајн,и добро сме се наоружале.Но,се надевам дека нема да преминеме во меѓусебни препукувања,затоа апел до дамите,да го задржат епитетот за најкултурни дискутанти на форумов и да внимаваат на насловите на темите и во тој правец да ги насочуваат дискусиите.
![]() П.С. Нели ме бидува за модератор. ![]() ![]() Изменето од Omer El Faruk - 22.Април.2008 во 23:33 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ако веќе си поставила тема, значи дека и едно прашање/нејаснотија во контекст на истата е сосем во ред, поставено без иронија и сарказам. Мене воопшто не ми е замор да си пишувам на Вероисповед, а уште кога нешто убаво ќе ме насмее, си помислувам “навистина беше вредно времето минато овде, убаво се насмеав“ Нека те чува светецот “Ел кевсер“ ![]() Ти благодарам од срце што така убаво ме насмеа, но не само мене ![]() Уште еднаш, се најдобро од мене ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ја викам да ја уапсиме пошто пиела текила |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |