![]() |
|
Кога би биле дух, што би направиле? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh ...milion raboti
1.bi trknal do AREA 51 da vidam sto ima tamu 2.bi zirnal kako se sexaat nekoi clenovi 3.dali najomilena poza na "mm" e misionerskata ![]() 4.bi mu se frlil na Colin Farell u krevet ![]() 5.a bogami i na Andjelina Jolie 6.bi mu vlegol u son na"Aco" da vidam dali sanja u crno-belo ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mnogu duhcinja za da imam drustvo zasto ovie realnive ke me ignoriraat kako da ne postojam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
18+
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
malu svekrvami ce ja potplasa, da dobije nekoj uplav, zas u posledno vreme nesto mnogu mi azdisvit, mi se mesat u vnatresnite raboti so nauma
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
че си седам на облак и че фајчам риби во морето ...
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ќе ви изглегвам на ноќе, ќе ви го отворам прозорецот, само да ве уплашам...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ќе бидам невидлива
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе ги плашам лошите луге....мнооооооооооогу и тоа
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ke ve remetam site...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Значи сега, сеуште не си дух. Изменето од Палестинец - 20.Април.2008 во 23:14 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ќе бидам духовит
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ke se produhovam
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
zavisiu sto mozam da napravam!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
додека бев дух ... ( не смеам да кажам што правев)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |