![]() |
|
Љубовта умира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Големата работа ја убива малата љубов само малите работи ја убиват големата љубов а таа умирајќи станува мала и чека некоја намерна голема работа да ја докусури |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e ista, nikogas i nemoze da bide
ne se meri vo jacina, nego vo kvalitativnata rasprostranetost |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Milo ljubovta si e ljubov.....ona sto taa go nosi so sebe e istoto...vnatresnosta e ista ...razlicna karoserija ima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ljubovta nikogas ne umira...samo zavzema nov lik ....i prodolzuva da trae ponatamu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljubovta se ubiva
nikogas ne umira sama od sebe, ili od starosta ,nego ja ubivame, nekogas brzo, nekogas poleka vo golemi maki Изменето од anakin - 17.Октомври.2008 во 15:26 |
|
|
|
![]() |
|
boticeli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Зошто разделба,кога сенката на средбата вечно скита!?
|
|
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ljubovta nikogas ne umira.... taa samo se menuva
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Кога љубовта умира,
слабаците цмиздрат, практичните веднаш ја заменуваат со нова, а паметните веќе си имаат златна резерва ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas ke umram,a ona nikogash...i ke si najde nova zrtva.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Vistinskata ljubov nikogas ne umira samo treba da se nadgraduva od den na den....ljubovta zivee otkako i nie samite ke prestaneme da ziveeme...zatoa odrzavaj ja polevaj ja heheh ,se salam,borise da ne iscezne za sekogas....zbogom,zbogom,zbogom i meni se place .....
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
LJUBOVTA AKO NEE ZAEDNICKA ;;;ILI AKO ZAMINALA ..PO SO KE PATIS ?PA JA NEMA A NESI JA NI IMAL,,//ILI BAR NEE VREDNA ZA PTENJE..TRGAJ NAPRED NAZAD E PROVALIJA
![]() |
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
VISTINSKATA LJUBOV NIKOGAS NE UMIRA.VISTINSKATA LJUBOV NE SOZDAVA BOLKA.BIDEJKI ZA VISTINSKA LJUBOV SE POTREBNI DVAJCA.I AKO TOA STO SE NEREKUVA LJUBOV E TOLKU SILNO I ISKRENO I VISTINSKO TOGAS TIE OSTANUVAAT ZAEDNO ZA SEKOGAS.I NEMA PROSTOR NI ZA TAGA NI ZA BOLKA.VO SPROTIVNO TOA STO SE SLUCUVALO MEGU TIE DVAJCA NE BILO VISTINSKA LJUBOV I NEMA PROSTOR ZA PATENJE
TAKVATA VISTINSKA LJUBOV NIKOGAS NE UMIRA. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |