![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danic plav ili crn sakas? gotovo,ja otkaci taa curata?
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
dajte vakov tip i za mene be, skrzavi edniii!!!
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ajde se castime
![]() ziveli
chin-chin
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
dafina glasovik ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
KE ME ZDRUZITE LI?????
![]() |
|
VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Леле, Калине, ќе ме полудиш!!! А што викаш ти за типов... Можда и не е некој познат, ама тие очи? А?!
![]() Изменето од ivana_zi - 29.Ноември.2006 во 01:00 |
|
![]() |
|
![]() vidi go ama e sreken sto prifati....bravo be ivance.....
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Кажи му дека ОДМА доаѓам!!! Ааааааааа......каков е!! Сеа Калине, ќе најде нешто Ивана само за тебе..
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Dogi.... a ke ni se prudruzis ili??
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
![]() milo,tipov mi rece deka e ocaen za tebe....
te ceka
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ajde.....vecerva mnogu e aktiven forumov.....a vo bar se znae-site se dobrodojdeni.......
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Ги земам сите четири чаши, Калине! Него, дај сега за мене некој добар тип, знаеш, по мој вкус..
|
|
![]() |
|
nema gajle.....ja odam po novi sega.....
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
добра оваа, а? ај да ја поделиме, дана, што велиш? баш би сакал да гледам две цури, во љубовен занес!
btw, го бирам плавиот коктел, ако може, Калина, во ред, е? Изменето од Dogi - 29.Ноември.2006 во 00:46 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
nema problem dana
![]() ivana,biraj 2
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |