![]() |
|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
како сакате речете(по мое)......жена фаќа друг ако има паричиња(материјалистка)...а маж оди ако му недостасува нешто во сексот
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Бибче, жената кога набива рогови си молчи (така тате ми кажуваше), значи подмолно, криејќи си ги нозете, да не речам како онаа што ги избркале оние смотаните од рајот...Е, а мажот кога ја изневерува и го става тоа до знаење оти ја осипува ненормално необично со подароци... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....a be na klavirov nisto ne mu fali..................ama ako odi vo komplet so devojkata.???....e togas neznam!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.da tocno e toa deka mazite se po gordelivi od zenite(cest na isklucocite) no zosto mislis deka zenata mu nabiva rogovi na mazot????...neli e toa isto ako mazot ja izneveruva zenata on ne i nabiva rogovi???na glava............isto ti e toa..samo koj kolku i dali moze da gi nosi.............????e toa e prasanjeto..........
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja si kupiv vakov klavir, ona se bunese i den denesen ne go saka klavirov
![]() A so mu fali ? ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Бибче, како да сакаш да признаеш дека мажот е погорделив од жената... Абе Бибче, кога жената го изневерува мажот, му набива рогови, а тие се гледаат и од месечината на неговата глава... Кога мажот ја изневерува жената тој ја опсипува со подароци...
|
|
|
|
![]() |
|
........a be nie zenite prostuvame poveke nego vas mazite................t.es retko koj maz moze da zivee so toa deka zena mu go izneverila............ i da i prosti?????
Изменето од bibce - 26.Јули.2008 во 10:11 |
|
![]() |
|
ако е една, ај и така и така...ама ако се сто, само педесет опростени е повеќе од една... |
|
|
|
![]() |
|
јашта море... |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pola?
koga moit celo koj ulav saka samo pola ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
тоа со признаването е како некоjа баjка... ![]() пробала сум го - никако не простува. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
......ne............jas mislam deka najdobro e da si priznaes.......pa sto bide neka bide..............i na kraj........ ko prizna pola mu se prasta............
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ti broj si
zenata nikako , more ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |