![]() |
|
Кој весник најмногу сакате да го читате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PLAYBOY
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Vest so zadovolstvo
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Gi citam site dnevni vesnici... ama Dnevnik i Nova Makedonija gi citam so zadovolstvo...
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
дневник, шпиц и време и тоа многу ретко, највеќе списанија читам..!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Вест т.е. зграпчи го Денот и SEX ќоше
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Мене Нова Македонија баш ми се допаѓа, но повеќе ја читав летоска, а горе долу сите имаат ист број страници со напишани текстови, со разлика на тоа што на Дневник од 48 страници за викенд 25-30 им се реклами, а на Утрински од 32 страници има 4-5 со реклами Изменето од maestro13 - 08.Декември.2008 во 22:48 |
|
![]() |
|
abracadabra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Јас читам само вистински весници,а за мене тоа се Дневник и Нова Македонија.Уствари Дневник понекогаш ме нервира пошто скоро 50% се реклами,и затоа предност и давам на Нова Македонија.Весникот е одличен,излегува на 40 страници и навистина има што да се прочита.Гледам дека за жал слабо се продава,веројатно поради тоа што луѓето не знаат дека му е останато само името од порано,додека новинарската екипа и концептот се сосема нови.Инаку Вест не читам пошто тоа не е весник туку трачарско романче,а од Време и Шпиц ми се гади пошто Велија си пишува што сака.
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
VEST
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Сите ги читам од дневните,Капитал од неделните и оние за ладење м*да месечните Џој,Убавина и здравје,стандард.
|
|
![]() |
|
Martina_3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Gi citam site dnevni vesnici, ama najmnogu po kef mi e Makedonski Sport.Zakon od vesnik!!!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ги читам сите. А, само ФОКУС го купувам.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
lord ivan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
hmmmmmm.........Utrinski:)
|
|
![]() |
|
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
VEST
|
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
vest definitivno naj trac vesnik koj nikoj ne mu veruva a pak e prodavan
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |