![]() |
|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 38> |
Автор | |||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
лижете додека не ја зела метлата....засега се е он,нема оф
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
аааа не
![]() ![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
mi se dopagja ovie se najprekrasni of topici za posledno vreme
samo taka napred ![]() ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
оваа Бибушка......ке се налижам сега
![]() ![]() деца со лижавчиња се лажат
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
![]() ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 27.Мај.2009 во 23:59 |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
сватив ![]() почна премногу брзо да се развива дискусијата па не можам да досватам све ![]() |
|||
![]() |
|||
||
туууу ама се исполепив со лижавчево
![]() ![]() сега
![]() да лижам прсти
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Ama ko sto gledam polno prepotentni (pod miska) sustestva ovde....nikoj ne saka da popus(t)i
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
a dali ti sfati deka moderator moze da me progonuva i da me navreduva na sekoj cekor i da si leci svoi nekreativni kompleksi viz primer gore go sfati i toa???? ![]() Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:54 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
пак ќе ти речам...не се занесувај и не туку посакувај ова- она ![]() |
|||
![]() |
|||
||
so rekov
cinizam kolku sakas ![]() zapravo tolku nekreativen znae da napise ![]() a da znae i da zbrise RECENICA NA literaren profesor majstorce ![]() Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:52 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ne vredi
svativ vednas vi posakuvam se naj naj naj |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |