![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
lipstick ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo,
anybody there? ![]() zasto se potrebni solzi? |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() SO SILA ZOLZITE NEDOAGATT |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Некогаш колку и да сакаш да заплачеш, неможеш...
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ne vredi plakati kaze pesma stara i ne vredi ljubiti sa previse zara , solzite koristat za cistenje na okoto od prasina , isto i pri zevanje se javuvaat |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
UBAVO E KOGA COVEK MOZE I IMA KADE NA RAAT DA SE ISPLACE:::NE OTI KE POMOGNE TUKU KE SI OLESNI NA DUSATA
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ретко плачам... тоа е штетно за здравјето (мислам на неплачењто)...
Ми се случило да плачам двапати во животов од голема среќа... Неверојатно чувство... Плачам кога се чувствувам напуштено... (додуша ова ретко се случува)... Мислам дека заплакав кога сфатив дека немам веќе 24 години ![]() ![]() ![]() Изменето од Julija - 29.Јануари.2007 во 19:57 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Одамна не ми дошле на гости солзиве...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Koga ke se isplaces ti e polesno, no mnogu retko placam zatoa sto smetam deka se place samo za golemi problemi i ne sakam da si gi trosam solzite sekoj den.
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ne sakam da se vratat solzite, zasto pak ke mi donesat bolka.
Bile isplakani, sega neka idat bestraga.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
pred milion svetlosni godini procitav kniga
sodrzinata mi ostavi vpecatok i mi ukrade solza mi rekoa:Procitaj ja pak i ke se uveris deka ukradenata solza ke ti bide vratena nazad.. od togas ja procitav uste milion pati so nadez deka sekoja ukradena solza od minatiot pat ke mi bide vratena... ...no so sekoe citawe na knigata se povekese se uveruvav vo vistinata deka knigite ne gi vrakaat solzite a sekoe novo citawe samo se zgolemuva nivniot broj.... ,,,sakam knigata da mi gi vrati moite solzi... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Солзите најчесто ми доаѓаат кога ќе се скарам со дечко ми..... Толку ме боли што се караме.... И секогаш си викам НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ПЛАЧАМ ЗА НЕГО, ама едноставно неможам, солзите сами течат
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Pa znam deka vo nesto ke se pogodime cvekence
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
tuka si vo pravo...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |